ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ 2017

«Η Διεύθυνση του φροντιστηρίου «ΘΕΜΕΛΙΟ» εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις.
Η νέα ζωή που ξεκινάει, να είναι η αρχή για την επίτευξη των στόχων και των ονείρων σας.
Στην ακαδημαϊκή σας πλέον διαδρομή, ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσετε το δημιουργικό ταξίδι στον κόσμο της γνώσης, ως πολύτιμο εφόδιο, για τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια.
Καλές σπουδές!
Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και σε όλους/όλες όσοι συμμετείχαν στις εξετάσεις, αλλά για κάποιο λόγο δεν είδαν τις προσπάθειες τους να δικαιώνονται. Το μέλλον δεν κρίνεται από μια πρόσκαιρη ατυχία, αλλά από πολλές δοκιμασίες και προσήλωση σε σταθερούς στόχους. Να μην αποθαρρύνεστε , αφού η επιτυχία έρχεται πάντοτε μέσα από συνεχή προσπάθεια, καθώς η ίδια η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις και ευκαιρίες!

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους γονείς για τη στήριξη που παρείχαν στα παιδιά τους, με την ευχή να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί δίπλα τους.

Πολλά μπράβο και στους εκπαιδευτικούς του φροντιστηρίου μας που στάθηκαν κοντά τους, αρωγοί και συμπαραστάτες στην προσπάθεια τους!

ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΑΕΙ 2017

ΕΠΙΤΥΧΟΝΕΣ ΤΕΙ 2017